inte där, men ändå med

aston

Vikto är ju hemma och har semester nu, med Aston. Andra veckan. Och jag jobbar. För det var det valet jag hade om jag skulle ta jobbet på Hertz, att jobba heltid v 28-31 när min chef har semester, även fast Viktor har semester v 29-32. Egentligen inget svårt val, men visst svider det lite nu när vädret är så härligt och jag åker ifrån mina sovande hjärtan varje morgon.

Men när Vikto varje dag skickar bilder på Aston, på vad de gör. Då kan jag bara le. Han får mig att känna mig delaktig i deras dagar och det värmer mer än vilken svettig högsommardag som helst. Det är kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s