hej från st. andrea

20140802-201259-72779141.jpg

Här tillbringar vi natten! På Panoramahotel Post i St. Andrea, med utsikt över Bressanone-Brixen i italienska alperna. Molnen stiger och sjunker på ett mäktigt sätt och här är så vackert och lugnt att till och med jag kan slappna av.

Vi är extremt trötta efter nästan 160 mil på knappt ett dygn och bara några sporadiska timmar sömn i bilen (förutom Aston som sov från 00.20-08.00, haha!), så nu när klockan bara är strax efter 20 säger vi god natt.

20140802-201636-72996796.jpg

I morgon bär det av till Venedig och sedan vidare till Lido di Jesolo där vi bokat två hotellnätter. Hörs då!

2 tankar om “hej från st. andrea

  1. Hej Maria!
    Har följt din blogg ett tag, och även köpt ett armband av dig för något år sedan. Såg att ni är i Lido di Jesolo nu några dagar. Vad tycker ni om stället? Hittat någon bra restaurang eller annat skoj tips som ni kan ge! Jag, min man och vår treårige son ska åka dit en vecka i september!
    Ha en fortsatt trevlig resa!

    • Hej Lotta! Vad roligt! 😀 I kväll åt vi på ett mysigt ställe som hette Da Mario. Trevlig personal, god mat och mycket italienare (vilket ju brukar vara ett bra tecken). Det är verkligen kanon här! Gågatan är fantastisk, med mycket att göra både för vuxna och barn. Här kommer ni garanterat trivas. 🙂
      Kommer blogga mer härifrån, så klart. 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s