in i ekorrhjulet

Nu blev det lite tyst här igen. Vardagen kom över mig. Jobb på Hertz, besök på Olympia Court inför invigningen nästa vecka, bokföring och momsdeklaration för mina två företag och Gud vet allt. Ja, just det, familjen också.

Men nu jobbar jag mitt sista av tre Hertz-pass denna veckan och sen i morgon är dagis stängt, så då ska jag och Aston vara lediga. Det ska bli roligt och härligt! Då ska vi passa på att åka och hälsa på Frida, August och Ines ute i Hagshult. Det blir toppen!

IMG_8966.JPG

Och magen, den växer, som synes. Inte dumt alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s