en födelsedag

I dag har jag fyllt år. 29 stycken. Denna dag har innehållit det mesta – jobb, jobb, jobb, bilköp, sushi och bio. Och så kärlek. En jäkla massa kärlek. Och jag vet inte vem som är ansvarig för allt gott som händer mig, vem det är jag ska tacka, så jag säger det bara rakt ut – TACK. För allt och alla som förgyller mitt liv. Inte bara i dag, utan alla dagar. Tack.

IMG_9171.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s