en helt vanlig tisdag

IMG_0186.JPG

Det är en strålande vacker dag i Skillingaryd i dag! Solen inte bara skiner, den värmer rejält också, så min promenad nerifrån samhället efter ett kort ärende blev ganska svettig i mina svarta leggings.

IMG_0190.JPG

Hämtade Aston på förskolan och hann ca 20 meter innan jag skulle ”BÄJA!!” och det är lite jobbigt för mina sammandragningar att bära honom vanligt, så efter halva vägen fick han hoppa upp på axlarna istället. Det gick bättre och var så klart mycket roligare också.

IMG_0195.JPG

Nu har han just hämtat så gott som alla sina bilar och sitter i soffan på baksidan och leker medan jag andas i mig sensommarluften.

Det är verkligen fantastiskt att bo här.

IMG_0009.PNG

Förresten så har jag ju glömt att visa er reportaget som skrevs om mig förra veckan. Ett mycket fint och nästan rörande reportage. Ni kan läsa det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s