mitt i natten

Klockan är 00.23 och Aston har just somnat. Eller ja. En hel halvtimme sedan är det ju nu. Han har feber och har varit hemma med mig i dag och när han somnade en stund efter 13 fick han sedan sova tills han vaknade. Han sov till strax efter 17… Så det var ju inte så där väldans konstigt att han hade svårt att somna i kväll. Men det gör ju ingenting heller, eftersom han ska vara hemma i morgon med. Vår lilla sjukling.

Jag passar på och jobbar lite nu i natten, för det är då min hjärna funkar bäst. Eller brukar funka bäst. Nu är jag faktiskt så trött att även jag hoppar i säng strax. Så tar vi nya tag i morgon.

DSC_0296

Jag och min allra största kärlek på balkongen i Lido di Jesolo i somras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s