avsked

IMG_1094.JPG

I kväll sålde vi vår bil. Och det var jättejobbigt.

Jag inser hur fjantigt detta verkar, men alltså jag föll i gråt efter att paret som köpte den åkte härifrån. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag skulle aldrig ha sålt den om vi fick plats i den. Aldrig. Det är den skönaste bil jag någonsin (under mina två år med körkort, haha!) kört. Skodan och Volvon är också kanon, men Audin är i en klass för sig.

Dessutom finns det ju andra värden i en bil. Känslomässiga. Detta var vår första familjebil. Den bil Vikto köpte några månader innan Astons ankomst och som tog oss hem från BB när han äntligen kommit till världen. Hans första biltur. Och jag kommer aldrig glömma när vi satte in babyskyddet där Aston satt i sin vita, mjuka overall och inte hade någon aning om någonting. Jag kommer heller aldrig glömma hur den tog oss 400 mil genom Europa på nio dagar i somras och gav oss några av de bästa stunderna i våra liv.

Det är ju förbannat med, att man ska behöva känna så här mycket för en bil.

Jag är glad att de som köpte den verkade vara två riktigt härliga personer som förstod vilken jävla kanonbil de köpt.

IMG_1091.JPG

Hej då, Loke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s