inte som jag vill

Hade inte tänkt skriva om det på bloggen, men gör det ändå.

Ultraljudet i dag gick inte som väntat. Liten bebis, i underkant. Jag förstår inte… Jag är lång och stor och Aston var stor när han kom. Jag borde inte ha en liten bebis i magen. Hela den är jävla skitgraviditeten har allt bara gått emot och det bara fortsätter. Det är svårt för mig att inte bli ledsen över det här, för det staplas bara skit på skit på skit. Det behöver ju inte vara någon fara alls, men det är konstigt. Jag borde inte ha en liten bebis i magen.

Så nu blir det ett nytt ultraljud om nästan två veckor. Då hoppas jag att Mini-Minion växt. För från förra ultraljudet hade hen typ inte växt nånting – lårbenet hade till och med krympt! Haha. Snacka om att de mäter olika på Ryhov och Värnamo, obviously… Nu hoppas jag att samma sjukhus kan mäta på samma sätt nästa gång och att det då gått åt rätt håll, så att jag kan få lite harmoni i kroppen för en gångs skull.

Jag är så trött på detta nu…

Hittade i alla fall den här söta bilden på en drygt tre månader gammal Aston och den gjorde mig glad.

IMG_1474

6 tankar om “inte som jag vill

  1. Men så otroligt jobbigt för dig och er.. Hoppas hoppas hoppas att bebis växt på sig till nästa UL. Förstår att det blir många oroliga dagar fram tills dess.

  2. Men usch vad tråkigt att läsa. Förstår att du blir både ledsen och orolig, vem hade inte blivit det? Och det måste kännas maktlöst eftersom du inte kan påverka minion att växa. Hoppas hoppas hoppas att det vänder och ser bättre ut om två veckor!

  3. Fy vad jobbigt för er, förstår att det är en orolig tid som väntar. Kanske klokt att trappa ner lite som du skrev tidigare.
    Hoppas minion växer på sig där inne tills nästa ultraljud! Det blir bra ska du se!
    Styrkekramar

  4. Jag hoppas att nästa ultraljud ska visa på DN bra utveckling av vikten. Jag håller mina tummar för er! Tack för att du skriver så fint och bra. Du är en kämpe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s