33 jordsnurr

DSC_0105

Nu är klockan en bra bit över midnatt, så jag är ju lite sen, men dagen som gått, alltså den 2/1-2015, var min livskamrats 33:e födelsedag. Och det måste ju så klart uppmärksammas här på bloggen. Så nu uppmärksammar jag det.

Vi har haft en väldigt lugn och fin dag, där Vikto fick ligga kvar några minuter extra i sängen för att få kaffe och presenter och Ja må han leva i sängen. Sen hjälpte Aston till att öppna hans paket. Och det var väl inget jättespeciellt han fick, direkt. Ett presentkort på Liveit.se, så att han kan göra något roligt på egen hand, eller vi två tillsammans. Det får han bestämma alldeles själv. Inte direkt som New York-resan han fick för tre år sedan, på sin 30-årsdag, men man kan ju inte slå på stora trumman varje födelsedag.

På eftermiddagen kom Viktos familj hit för att fira och äta våfflor och det var, som vanligt, väldigt mysigt.

I övrigt har vi passat på att packa BB-väskan, vilket omedelbart gjorde mig ca 1000% mer rastlös än tidigare, för nu är vi ju faktiskt så gott som startklara! Och det känns ju i det närmaste overkligt. Herregud, ska vi snart ha en bebis till? Makalöst.

Hepp, nu är klockan nästan två på natten, så det kan ju vara dags att slockna. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s