inte i natt, tack

2015/01/img_5540.jpg

Klockan är halv ett på natten och vi ligger i sängen utan att kunna sova. Ute viner Egon så kraftigt att det känns som att han står inne i vårt sovrum. Gasolbrännare och grill har blåst iväg på baksidan och jag känner att jag är väldigt glad över att vi inte har några stora träd i närheten av vårt hus.

2015/01/img_5542.jpg

Varje dag längtar jag efter värkar, efter bebis. Men just i natt vore det bra om Minion vill stanna där hen är. Jag vill inte ge mig ut på vägarna nu.

Hoppas att ni alla slipper diverse problem pga stormen!

En tanke på “inte i natt, tack

  1. Ja jösses, föda barn i oväder är ingen hit.
    Jag bor i Malmö vilket innebär i princip nära till allt, men när jag skulle ha min minsta, 4 år sedan, prickade jag in värsta snöovädret så klart. Jag o min sambo har ingen bil och bor i Malmös utkanter, jag hade räknat kallt med att föräldrarna skulle köra oss in..fast morsan hälsade att de drog en vecka till Kreta eftersom jag ändå hade minst två veckor kvar.
    Vad händer? Ungen bestämmer sig för att nu är det dags. Jag fick ringa min lillebror, skrämde slag på honom och så låg vi i 30 hela vägen in till förlossningen. En tur som vanligtvis tar ca 10 min, tog en halvtimma. Med värkar from hell och en svettig lillebror kom vi i alla fall fram.
    Sen att ungen tyckte det var kul att vänta i ytterligare 14 timmar är ..så här i efterhand lite småkul.
    Jag önskar dig all lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s