festlig natt följd av vab

2015/01/img_5594.jpg

”God morgon”….

Alltså, jag vet inte. Aston kom in till oss i natt innan jag ens hunnit somna. Som om jag inte har tillräckligt svårt att sova som det är, så blev det extra svårt när Aston höll på och feber-böka från typ 02.30 tills Vikto till slut gick upp med honom vid 05.10. Inte ens efter det kunde jag somna om, för jag har haft småvärkar (onda som fan, men lindriga jämfört med riktiga) hela natten och morgonen och till slut var det ingen idé att försöka längre. 06.20 gick jag upp och jag vet inte hur många minuter jag sovit i natt, men jag hoppas verkligen att Aston snart blir lika trött som jag är och sover några timmar, för han har ju knappt sovit i natt han heller.

Så. GOD MORGON!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s