that’s how she rolls

 

Ovan ser ni hela mitt dagsintag av ”mat” under gårdagen. Magsjuka was in the house… Lyckligtvis gick det över fort och via feber i går är jag i dag ”frisk”. Dock inte pigg och helt utan matlust. Babysteps…

 

Den här skruttfian gör framsteg hela tiden! Förra veckan rullade hon ner på rygg när jag hade lagt henne på mage, ståendes på armarna, om ni förstår? Så det räknades inte riktigt, tyckte jag. Men i dag ställde hon sig själv upp på armarna från magliggande och rullade sen runt och DÅ räknas det, tamejfan.

Två månader och två veckor gammal är hon redan. Helt vansinnigt. ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s