nattsvart

Just nu är livet inte snällt mot mig. Det är för mycket nu. För mycket, i alla avseenden. Just i natt känner jag att jag kanske faktiskt inte orkar mer. Jag hoppas att jag känner annorlunda i morgon, men om jag inte gör det… Vill ni hjälpa mig upp då?

  

7 tankar om “nattsvart

  1. Önskar jag kunde hjälpa dig.
    Livet kan vara så ..svårt ibland.
    Skickar en virtuell kram istället. Tänker på dig.

  2. Jag känner inte dig, men har följt din blogg sen jag var gravid med min första pojk och hittade den på mama. Han är bara några veckor yngre än Aston. (Fick en andra pojk i okt 2013) vet inte vad jag vill med den här kommentaren men jag gillar din blogg jätte, jättemycket och kikar in dagligen för nya inlägg. Jag vet att livet inte alltid är lätt och särskilt inte med två små. Jag finns här iallafall. Kram från Göteborg

  3. Jag hjälper dig upp. Livet är tungt och fördjävligt ibland. Men oftast vänder det igen. Finns bara ett meddelande bort om det behövs. Kram.

  4. Usch så sorgligt det lät fina du 😦 här finns en till i cyberrymden (och i Växjö) som skickar tröstkramar och virtuella stöttpelare. Så klyschigt att säga att livet inte alltid är lätt, men du är en stark person, det tror jag bestämt. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s