återtåget

Oj, oj, oj. Är det sant? Ja, det är sant. Jag skriver. Jag är här.

Jag har funderat på detta så länge nu och nu har jag bestämt mig. Nu ska jag blogga igen. Jag tror faktiskt att jag behöver det. Ventilera ibland. Igen. Eller bara vräka ur mig mer än jag kan och vill på instagram.

Jag minns inte ens när jag skrev här senast (och orkar inte kolla heller), men jag vet att mycket har förändrats sedan dess. Jag har totalt bytt karriär, vi har totalt bytt baksida och jag har totalt bytt kropp. Det är väl de tre största skillnaderna. Och de där tre ämnena kommer säkert beröras en del här i bloggen framöver, om jag känner mig själv rätt.

Jag får väl försöka fixa i ordning lite här under veckans gång, minns knappt hur det ser ut här, haha!

Men ja. I kväll är jag riktigt dyngtrött efter bara fem timmars sömn i natt, så mer än så här blir det inte just nu. Men jag är här i alla fall. Jag är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s