en lördag ute

mariabrostrom_fotograf_astondahlia56

God lördag på er!

Gårdagen gick i migränens tecken. Pang sa det bara och så försvann typ halva synfältet och jag fick världens huvudvärk. Väldigt obehagligt. Det blev sängläge i några timmar innan familjen kom hem och jag kände mig tvungen att fullfölja mina åtaganden och hjälpa till på skoldiscot på kvällen. Det gick sådär och jag fick gå hem ganska omgående.

mariabrostrom_fotograf_astondahlia59

Efter en riktigt dålig natt (ja, jag tittar på dig, Dahlia), så hängde huvudvärken kvar när jag vaknade i morse, men inte i närheten av så kraftig som i går. Så det går. Som tur är är jag bra på att hantera smärta, man blir ju van efter många år av kronisk smärta. Sorgligt nog. (Det kan ju även misstolkas som att jag inte har ont, men det är en helt felaktig tolkning. Men det är ju en helt annan fråga, som jag faktiskt skulle kunna skriva om i ett annat inlägg framöver. Bra.)

mariabrostrom_fotograf_astondahlia48

I dag har vi i alla fall tillbringat förmiddagen delvis utomhus. Viktor grejar med poolen m.m., barnen har lekt och jag har passat på att fota dem. Det är bra att öva när tillfälle ges och barn tycker jag är klart svårast att fota i det avseendet att de aldrig är stilla, men klart lättast i det avseendet att de är så lekfulla att man aldrig behöver regissera dem öht, utan de bara är, så blir det bra.

Nu ska vi strax sätta oss i bilen och köra ut till Ireklintarna i Packebo och ha det mysigt. Hoppas att ni har en fin lördag!

mariabrostrom_fotograf_astondahlia62”Kan du hoppa högt, Aston?”

mariabrostrom_fotograf_astondahlia86Vandahlia. ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s