en dag i skåne

I går hoppade jag in i bilen kring lunchtid och styrde söderut. Mot Skåne. Jag skulle ner främst för att besöka en av Skånes alla fantastiska gårdar där man kan ha bröllop – Stallgården Fuglie. Pernilla som driver det (ihop med sin man) kontaktade mig för ett tag sedan och ville ha med mig bland sina leverantörer. Vilken ära! Så nu var det dags att åka ner och kolla in stället och framför allt träffa Pernilla.

Vilken fantastisk plats för ett bröllop alltså. Wow! Hade detta funnits när vi skulle gifta oss hade det definitivt varit en toppkandidat.

Hoppas verkligen att jag får in en bokning där i framtiden! Förmodligen inte i år, eftersom jag är så gott som fullbokad, men det kommer ju fler bröllopssäsonger!

Omgivningarna där nere, alltså… Jag fick starka feelings för att flytta till Skåne, haha! Innan jag blev realistisk och tänkte att det ju inte alls går. ”Men ett sommarställe kanske?” tänkte jag i tre sekunder innan jag skrattade åt mig själv, för när i hela fridens namn skulle vi hinna vara där. Men ja! Vackert är det!

Och när jag ändå skulle ner till Stallgården så passade jag så klart på att träffa Johanna. Johanna Kajson är Sveriges bästa bröllopskoordinator och jag har fått äran att göra tre bröllop med henne hittills. Men hon har också blivit en vän. Det finns få människor som ger mig så mycket energi som hon gör, så det kändes givet att passa på att åka och hälsa på henne och hennes fina familj i Höllviken. (Vilket underbart samhälle, btw!)

När jag ändå var på plats så passade vi på att fota och filma lite lifestyle hemma hos dem och nere på stranden som ligger ett stenkast från deras hus.

Det var helt fantastiskt. Vädret var underbart, familjen Kajson var underbar. Allt.

Det ska bli askul att få klippa ihop filmen, för det blir lite annorlunda från vad jag gjort tidigare.

Du, Johanna, är fantastisk.

Jag passade även på att snabbt hälsa på Victor och Josefin i Höllviken innan jag körde hemåt, så först 00:20 parkerade jag på garageuppfarten hemma = dyngtrött i dag. Men värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s