Maria vem?

Jag som driver den här bloggen heter Maria, är 32 år gammal och bor i lilla Skillingaryd (Google it!) sedan sommaren 2011. Är annars born and raised i Göteborg där jag fortfarande har min familj.

Jag lever mitt liv en dag i taget med min käre sambo, Vikto, vår son Aston som föddes i november 2011 och vår dotter Dahlia, född i februari 2015.

Jag har tidigare spelat handboll på elitnivå i många år, men tvingades till slut sluta pga upprepade skador. Jag har drivit eget företag sedan 2011 (webshopen http://www.byairam.se), samt är utbildad personlig tränare, men båda dessa karriärer får stå helt tillbaka nu när jag sedan 2016 börjat filma bröllop – och således alltså gör bröllopsfilm. Ni kan kika in lite mer vad det innebär på http://www.mariabrostrom.com.

Jag väljer att se livet från det lite ljusare hållet och lever inte efter ”det finns ju en dag i morgon också”. Det kanske inte alltid kommer en dag i morgon – så lev i dag.

IMG_9629

 

2 tankar om “Maria vem?

 1. Hej Maria!

  Jag hade väldigt gärna velat köpa boken ”Älskad eller hatad” av Anders Broström till min storebror i julklapp. Letade länge & väl på nätet igår för att finna ngn butik på nätet eller i handeln som sålde den. Hittade dock ingenting. När jag sökte på titeln så råkade jag komma in på din blogg, och förstod att Anders är din pappa. Jag hat själv aldrig fått sett han spela, men har hört min brorsa berätta åtskilliga historier om honom när han själv gick på matcher.
  Om du vet var jag ev kan köpa boken, har du möjligtvis någon inside info hur man hade kunnat få den signerad också. Hade ju vart grymt kul & kunnat ge bort en sådan klapp!

  Ha en bra dag & hoppas få höra ifrån dig snart!

  Mvh

  Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s